"Siden jeg forlod Det Jyske Kunstakademi, som nyuddannet billedkunstner, har jeg været på udkik efter sammenhænge, hvor min helt særlige kunstneriske faglighed og mine personlige kompetencer kunne finde anvendelse og komme i spil med andre kreative hjerner."

 

KÆRE BESØGENDE

Velkommen til min nye hjemmeside.

Siden her tjener fire formal:

1) Udvidet CV - ved at formidle nogle af aspekterne omkring de forskellige arbejdsområder, som jeg beskæftiger mig med.

2) Siden er stedet, hvor du kan lære mig lidt at kende og kontakte mig, hvis du har brug for mine kompetencer eller ønsker at etablere et samarbejde med mig.

2) Jeg bruger også siden som personlige platform, hvorfra jeg kan kommunikere nyheder, ideer, tanker og statements.

3) Endelig er siden et arkiv for tekster, jeg har skrevet og for udstillinger og events, som jeg har været involveret I enten som forfatter, kunstner, idemager og/eller kurator.

 

HVEM ER JEG?

Uddannet billedkunstner og tog afgang fra Det Jyske Kunstakademi i 1999

En kreativ og intuitiv højre hjernehalvdel med god kontakt til den logiske og rationelle venstre halvdel

Et menneske med et skarpt blik for at se sammenhænge og muligheder

Et menneske med raffinerede æstetiske kompetencer og evner til at bruge dem på meget forskellige måder

Et åbent og nysgerrigt menneske, der møder andre mennesker med en stor og inspirerende mental energi

 

HVAD LAVER JEG?

·            skriver tekster om kunst

·            anmelder på www.kunsten.nu

·            projektledelse

·            kuratering

·            ideudvikling

·            kunstfaglig konsulentarbejde i organisationer

·            undervisning  

·            foredrag  

·            kunstfaglig sparring med professionelle kunstnere

 

MENTOR

Gennem en årrække har jeg været mentor for unge kreative og talentfulde mennesker.

 

COACH

Jeg har i de sidste fem år tilbudt coaching til mennesker med interesse for selvudvikling og lyst til at lære nye måder at agere i verden.

 

MIN HISTORIE

Siden jeg forlod Det Jyske Kunstakademi, som nyuddannet billedkunstner, har jeg været på udkik efter sammenhænge, hvor min helt særlige kunstneriske faglighed og mine personlige kompetencer kunne finde anvendelse og komme i spil med andre kreative hjerner.

På Det Jyske Kunstakademi lærer vi at tage ansvar for opgaven. At arbejde sammen og hjælpe hinanden på tværs af fag og at motivere og drive samarbejder frem, også selv om de finder sted under svære betingelser: med begrænsede midler, -tid, -materialer og -arbejdskraft. 

Kort sagt på akademiet lærer vi at kæmpe for det, vi vil og at finde de rette partnere og rammer at udfolde vores ideer i.

For mig personligt blev de 5 år på akademiet også brugt på studier af sociologi, psykologi og filosofi. Jeg har derfor tilbragt mange timer som aktiv lytter på universitetet og på arkitektskolen. Kunsthistorieundervisningen kunne ikke dække mit behov for at forstå min egen samtid og modernitetens komplekse udfordring. Jeg måtte ty til andre fag for at få et overblik og en bredere forståelsesramme end den kunsthistoriske. Lige siden har jeg læst stakkevis af bøger om beslægtede emner som f.eks. ledelse og politik.

Med disse værktøjer i baggagen forlod jeg akademiets farvestrålende men snævre miljø, overbevist om, at hvis jeg i fremtiden, skulle kunne betragte mig selv som professionel, måtte jeg fortsætte med at uddanne og udvikle mig selv. Jeg måtte lære at sætte mine personlige - og faglige kompetencer i spil på arbejdsmarkedet, med nye partnere, opgaver og projekter.

Om jeg er organisator eller udøvende spiller ikke den afgørende rolle. Det afgørende er projekternes karakter og meningsfuldhed.

På de følgende sider har du mulighed for at danne dig et overblik over mit virke.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har en ide til et samarbejde!

 

Hjertelig hilsen

Trine Rytter Andersen

trine rytter andersen
tra_art@mail.dk